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Rougail sausage

culture

Preparation and cooking time: 45 mins
 
Ingredients:

  • 6 big sausages or 12 medium sized
  • 300g onions
  • salt
  • 500g tomatoes
  • 3 tablespoons of olive oil
  • chilli pepper

Steps for making rougail sausages:

If the sausages are not too salty, boil them once. Otherwise, repeat this step two or three times, pricking them with a fork (5 mins).
Rinse. Cook the sausages for 10 minutes in a small amount of water until the water evaporates completely.
Fry the sausages in the oil. Add the chopped onions. Mix well, then add the crushed chilli and salt. Brown well.
Add the chopped tomatoes
Cover and leave to simmer for 15 to 20 minutes
At the end of this time, the rougail sauce should be thick and the onions and tomatoes well cooked.
 
Eat with rice. A real treat!
 





Préparation et cuisson : 45 mn
Ingrédients :

  • 6 belles saucisses ou 12 moyennes
  • 300 g d’oignons
  • sel
  • 500 g de tomates
  • 3 cuillerées à soupe d’huile
  • piment

Etapes du rougail saucisses :

  • Etape 1
    Si les saucisses ne sont pas trop salées, les faire bouillir une fois. Sinon répéter cette opération 2 ou 3 fois tout en les piquant à la fourchette (5 minutes).
    Etape 2
    Rincer. Remettre les saucisses à cuire pendant 10 minutes dans un peu d’eau jusqu’à réduction complète de celle-ci.
    Etape 3
    Faire frire les saucisses dans l'huile Ajouter les oignons hachés en long, bien tourner, puis le piment écrasé avec le sel. Laisser roussir.
    Etape 4
    Ajouter les tomates coupées en petits morceaux
    Couvrir et laisser cuire à petit feu pendant 15 à 20 minutes

    En fin de cuisson, la sauce du rougail doit être épaisse, les oignons et tomates bien cuits.

 

Eat with rice. A real treat!
 
 

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